Candy Bar Botez – A venit barza – Patric

  A venit barza si l-a adus pe Patric, un baietel tare simpatic pe care nu am apucat sa il cunosc indeaproape, ci l-am admirat mai mult din poze. Adica din pozele de pe Candy Bar. Insa pe mamica lui, Anca, o cunosc mai bine, mai degraba ai spune ca este sora lui Patric si nu mama 🙂 Ea a dorit sa faca ceva special pentru puiul ei si s-a gandit initial la niste marturii dragute si mai ales, delicioase. Asa au luat nastere minunatiile verzi in forma de body, sticluta cu biberon si calut, personalizate cu numele baietelului si data in care a avut evenimentul.

  De la marturii am ajuns si la Candy Bar, mai exact Cake Bar, pentru ca masa dulce a fost doldora de prajituri, briose, tarte, mousse-uri si rulade. De pe bufetul dulce nu au lipsit jeleurile, acadelele, cake pops-urile, biscuitii, ciocolaticile, bombonelele, toate in culorile temei – verde plus o tenta de maro, cu etichete personalizate in concordanta cu tema aleasa – barza. Dupa alegerea temei si a culorilor a mers totul ca pe roate, dupa cum puteti vedea mai jos, fiecare recipient din sticla fiind infrumusetat cu cate o suzeta pentru a reaminti invitatilor ca este vorba de botezul unui printisor. Si nu orice botez, ci unul foarte dulce!

Inca o colaborare fructuoasa cu :

Lapte si miere si Blossom Paper Studio
Poze by Bunda Zoltan Photography

 

In luna octombrie am celebrat botezul fiului meu Patric. Cunoscand creeatiile Lara Sweet Events am apelat cu incredere pentru realizarea unui candy bar. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor mele:totul a fost perfect. Toata lumea a fost incandata. Vreau sa spun ca acel coltisor "dulce", a fost atractia petrecerii. Modul in care au fost aranjate prajiturile si bomboanele i-au surprins pe toti. Multumesc Raluca pentru ajutor si pentru faptul ca petrecerea fiului meu a fost una deosebita datorita tie. As apela ori de cate ori la tine. Si o voi face si pe viitor 🙂 (Candy Bar Botez - A venit barza - Patric)
Anca C.

 

Vezi mai multe testimoniale aici!