Candy Bar Botez – Baby Alexia

 

Candy Bar-ul de la botezul micutei Alexia a fost realizat in mare secret (si intr-un timp destul de scurt), ca o surpriza pentru mamica ei, din partea bunicii. Pana la urma secretul s-a aflat…

Chiar si eu am avut parte de o surpriza foarte placuta, la intrarea in sala am dat cu ochii de scaune, care erau imbracate in aceeasi culoare, iar mamica Alexiei purta o rochita corai. Ce mai noroc pe mine, totul era intr-o armonie perfecta!

A fost o placere sa colaborez cu bunica Alexiei, doamna Dorina. Dansa este cea care a avut initiativa de a organiza o masa dulce, dorind sa-si surprinda fiica, proaspata mamica, intr-un mod deosebit. Asa ca mi-a dat mana libera (visul oricarui designer) in tot ceea ce presupune organizarea Candy Bar-ului de botez.

Singura cerere din partea dansei a fost ca masa cu dulciuri sa includa cateva fructe, daca tot ne aflam in sezon. Astfel ca am creat un Candy Bar & Fruit Bar pe placul tuturor.

Am ales coraiul – o culoare de vara, foarte potrivita pentru o fetita dulce! Nu au lipsit pietricelele si catifeaua pentru un plus de eleganta, biberoanele si botoseii, ca doar vorbim despre un Candy Bar de botez. Dantela corai a adaugat o pata de culoare, asta in cazul in care credeati ca ii lipsea.

Ii multumim din suflet doamnei Dorina Pribilean pentru ca ne-a acordat toata increderea, ca ne-a sprijinit cu tot ceea ce aveam nevoie si pentru ca am colaborat atat de bine.