Candy Bar Botez – Bebe Paul Andrei

Anul acesta putem spune ca verdele a fost la putere, cel putin in Candy Bar-urile create de Lara Sweet Events pentru evenimentele importante din viata!

Am organizat acest Candy Bar pentru prima petrecere a lui Paul Andrei, care a avut loc cu ocazia crestinarii sale. Parintii grijulii a lui Paul si a surorii sale Giulia au ales verdele, o culoare fresh, foarte potrivita pentru baietei (si nu numai).

Ei si-au dorit ca masa cu dulciuri sa aiba exact tema pentru care ii era destinata, botezul, sa fie ceva simplu si cu bun gust, fara fite sau “chestii complicate”, dar totodata ceva deosebit. Iar odata ce le-am inteles dorintele, ne-am pus pe treaba.

De aceasta data am incercat ceva nou si am facut unele alegeri putin diferite fata de cele cu care eram obisnuiti, iar rezultatul a fost unul favorabil, care speram sa iti placa si tie la fel de mult cum ne place noua.

Din cand in cand merita sa incercam ceva nou, sa aducem un aer proaspat in organizarea unui Candy Bar, chiar daca acest lucru poate fi putin riscant; important e rezultatul si faptul ca ne putem adapta, ca suntem receptivi la nou si ca… ne iese de fiecare data!

Stiam deja ca simplu inseamna cu bun gust si ma bucur nespus ca am si clienti care imi reamintesc asta din cand in cand. Le multumesc pentru asta si pentru ca au avut incredere in mine! candy bar botez