Candy Bar Botez – Lara Alice – Alice in Tara Minunilor

 

Mi-am dorit ca acest text sa fie perfect, la fel ca si Candy Bar-ul dar si ca fetita noastra, Lara Alice, asa ca timp de 3 luni am tot stat, am rumegat si m-am gandit ce sa scriu… Si am ajuns la concluzia ca un Candy Bar nu are neaparat nevoie de un text extra-mega-tare, mai ales daca arata in “halul” asta.

.
Am pus suflet in el, incepand sa “lucrez” la tot ceea ce tine de botezul ei inca de cand era in burtica… Am adunat idei, obiecte, sfaturi, am adaugat sentimente – am pus suflet, am vrut ca totul sa fie perfect, pana la cel mai mic detaliu.
Am inceput de la o poveste minunata, Alice in Tara Minunilor, din care am facut parte cu totii, de la invitati pana la furnizori. Si in cadrul acestei povesti, noi am fost de toate: planneri, parinti, personaje, organizatori, designeri, artisti, prieteni, degustatori, sefi, copii si clienti…

.
Totul poarta semnatura LSE: Candy Bar-ul, aranjamentele/numere de masa, lumanarile, marturiile, coltul foto dar si imbracamintea aleasa (eu si Alice am avut rochite pictate cu personaje din poveste iar tati a avut papion cu cartile de joc din poveste)

.
Pentru ca ziua crestinarii ei sa fie una deosebita am ales ca fotografiile pe care Alice le va admira cand va fi mare, sa fie facute de Giulia, mamica, artist si prietena. Astfel dorim sa multumim echipei Rolandstudio pentru video & foto minunate!!!

.
Ii multumesc cumnatei mele, Noemi, pentru ca mi-a facut doua tavi din prajitura mea preferata, a fost crema cremelor, dupa cum ii spune si numele; multumesc finutei mele Carmen pentru prajitura Raffaello, cumnatei Florentina pt cercelusi si nu numai, multumesc sotului pentru ca a montat Candy Bar-ul (cu tot cu “afurisitul” ala de muschi pe care am dat o gramada de bani) si m-a lasat si pe mine sa ma duc la coafor, la machiaj, unghii etc; multumesc Oanei pentru literele cu Lara si socrilor pentru literele cu Alice care au dat foarte bine pe Candy Bar; nu in ultimul rand le multumesc nasilor, parintilor si tuturor celor prezenti, am inteles ca s-au distrat foarte tare; si sper ca i-am mentionat pe toti.

.
Mai vreau sa adaug ca, intr-adevar, detaliile fac diferenta, as putea spune ca noi suntem putin “obsedati” de ele, dar, pana la urma cu asta ne ocupam si nu putem fi altfel. Perfectionisti si cu fixuri, ne asteptam sa ne depasim limitele de fiecare data, iar de aceasta data sunt sigura ca am reusit!

.
Acum te las sa te delectezi cu pozele si teaser video, I am late for a very important date!

 

VIDEO:  https://vimeo.com/127738302