Candy Bar Botez – Lili’s Sweet Shop

 

Candy Bar-ul de botez a fetitei cu un nume atat de frumos si simplu – Lili, a avut tema Sweet Shop, care tradus inseamna “magazinul de dulciuri”. O tema copilaroasa si haioasa care i-a incantat pe toti invitatii de la crestinarea micutei, incepand de la bunici si pana la copiii care au fost absolut fascinati de masa cu dulciuri!

Literele cu nume au fost facute la comanda in culoarea aleasa ca fiind principala pentru Candy Bar, galben. Se pare ca este si culoarea preferata a lui Lili, dar ea inca nu s-a putut exprima in mod concret 🙂

Tortul a fost piesa centrala a coltului dulce, mamica dorindu-si foarte mult sa il incorporam in Candy Bar. Intrucat temperatura ridicata nu ne-a permis sa expunem tortul pentru atatea ore pana la taierea lui am fost nevoiti sa gasim o solutie de compromis. Astfel am realizat un tort fals minunat, din care copiii s-au putut servi cu acadele de toate formele si culorile, cu bombonele dulci si inghetata, realizate manual din fondant. Baloanele cu heliu au dat locatiei (putin conservatoare) un aer jucaus, tocmai potrivit pentru un botez de fetita. Pampoanele din tulle de diferite marimi au fost facute cu drag de manuta mea (munca serioasa, pe bune) pentru ca mamica mi-a fost tare draga si nu am putut-o refuza. La fel si numerele de masa, aranjamentele pentru masa si etichetele personalizate pentru Candy Bar.

Meniul a fost scris pe tabla, la fel ca in marile magazine cu dulciuri. Astfel toata lumea a stiut din ce poate sa aleaga, partea buna fiind ca, spre deosebire de un magazin, nu trebuiau sa plateasca nimic, pentru ca totul era gratis la magazinul cu dulciuri a lui Lili! Tabla scrisa cu creta in limba maghiara a facut deliciul invitatilor (care stiau sa citeasca). Iar restul s-au ghidat dupa instinctul de copil devorator de dulciuri.

Am fost foarte incantata ca mi-am putut da frau liber imaginatiei si, pe langa Candy Bar am realizat niste aranjamente originale pentru mesele invitatilor, carora le-am dat numele de “inghetata falsa”; vazand pozele veti intelege mai bine de ce.

 

Acestea fiind spuse, nu-i asa ca ti-ar place sa dai de un asemenea Candy Bar la un botez la care esti invitat?

 

Multumim Maximstudio pentru o parte din poze! Multumim mult mamicii care a avut incredere in noi si ne-a recomandat si altora, dar in special vrem sa ii multumim ca ne-a ales pe noi sa creem acest minunat “magazin de dulciuri” pentru micuta Lili!