Candy Bar Botez – Noah’s Zoo

V-am mai spus ca imi plac toate mamicile tinere si frumoase de care am norocul sa dau (sau mai bine zis care dau de mine)? Andrada este una dintre ele, este mamica lui Noah si a Alexiei, o mamica indrazneata care m-a rugat sa organizez un Candy Bar frumos pentru copilasii ei. Zis si facut!

Fiind botezul lui Noah a ales verdele ca si culoare predominanta (pentru ca totusi este vorba despre un baietel) si galbenul ca si culoare reprezentativa pentru surioara lui, Alexia. Cine are mai multi copii stie de ce. Pai cum de ce? Ca sa nu certe!

Imi place mult locatia aleasa, sala Regina Maria, care are deja incorporata o “masa” perfecta pentru Candy Bar!

Tema Candy Bar-ului de botez a fost aleasa dupa designul tortului, care era plin de animalute de la gradina zoologica, asa ca Zoo sa fie! Elefanti, leoparzi, lei, rinoceri, maimutici si crocodili, zebre, girafe si alte animale salbatice au indulcit si au colorat prima petrecere a lui Noah.

Prezente peste tot pe masa, pe etichete, pe cake pops, cupcakes, jeleuri, biscuiti, ciocolata, acadele si chiar si pe suzeta si servetelele speciale pentru copii, animalutele vesele i-au dat gata si pe cei mari, nu doar pe cei mici!

In concluzie, declar Gradina Zoologica deschisa!

The Zoo is Open,

Please Feed the animals!