Candy Bar Botez – Sara – Let it snow cu buburuze!

Un Candy Bar simplu si micut, suficient pentru cei prezenti la botezul micutei Sara. Petrecerea de dupa crestinare a avut loc intre Craciun si Anul nou, in cadru restrans, fiind o petrecere cocheta, in familie. Mamica Sarei, Alina, m-a rugat sa o ajut putin astfel incat sa realizam ceva dragut in timp record. Cu Alina am mai colaborat si la nunta ei unde am realizat un minunat Vintage Corner impreuna cu cei de la Vis Implinit.

Candy Bar-ul are accente de iarna, cu auriu si rosu, iar buburuzele au dat nota copilareasca ce se preteaza pentru un Candy Bar de botez. Ciocolata ROM a fost aleasa special pentru oaspetii din strainatate dar si pentru faptul ca cea mica a fost imbracata in costum popular. Astfel, la botez Sara a avut si ceva traditional romanesc.

Pe masa invitatilor am realizat un aranjament cu perlute si un ceainic dragut, dar si cateva buchete de marshmallows pe bat cu sclipiri roz, care nu numai ca aratau foarte bine, dar se puteau si manca!

In final totul a iesit mult mai bine decat ne-am asteptat, mai ales ca a fost incropit rapid si eu eram insarcinata in luna a opta.

Multumim BySergio pentru fotografiile frumoase!