Candy Bar Botez – Shabby Chic Mara

Mara este o mica briosica simpatica, care a facut o sesiune foto cu parintii inainte de botez, special ca sa aiba poze cu ea pe Candy Bar. Asa ca a avut si nu putine!

Candy Bar-ul ei a avut tema Shabby Chic, iar ca si culori am ales pasteluri: roz, galben, albastru deschis. Shabby Chic se caracterizeaza prin delicat, sic, floral, diafan, elegant, putin vintage. Imi place foarte mult aceasta tema si cu siguranta voi incuraja mamicile sa o mai folosim si la alte botezuri, insa nu e de lepadat nici cand vine vorba de un Candy Bar de nunta!

Pe langa aceasta tema am adaugat (astfel incat sa nu incarcam bufetul dulce prea mult) suzete, ingerasi, fluturasi si fundite, ceanice si canite, pentru o fetita care stie de pe acum cu ce se mananca bunul-gust.

La cererea mamicii am utilizat la maxim sintagma ‘Made with Love’, si nu am facut-o pe degeaba, chiar a fost facut cu multa dragoste, ca pentru fetita mea. O dovada in plus fiind si faptul ca am copt, cu drag pentru Mara, reteta personala de mini-briose cu afine.

Am fost incantata de faptul ca am avut cu cine colabora, mamica Marei fiind foarte pregatita, stiind foarte bine ce isi doreste pentru prima petrecere a fetitei sale.

Pe langa cupcakes cu vanilie, nelipsitele macarons creionate in culori pale, bezelele pufoase, mousse-urile delicate, biscuitii vintage si nu in ultimul rand bilutele cu cocos si diferite aroma de fructe, reteta inventata special pentru acest Candy Bar, am avut putin loc pe masa dulce si pentru prajiturile clasice Roma (Katy) si Lamaita.

"A fost exact ce mi am dorit, atractia serii si pentru cei mici si pentru cei mari. Sunteti foarte talentati, ma bucur ca am colaborat cu voi pentru acest eveniment deosebit! Am simtit ca a fost facut cu dragoste!" (Candy Bar "Shabby Chic" - Mara)
Ioana J.

Vezi mai multe testimoniale aici.