Candy Bar Nunta – Miauuu Summer – Andras & Andrea

.

De mult mi-am dorit sa pot organiza ceva mai interesant, mai deosebit, altceva decat un Cake Bar, ceva inedit. Si m-am gandit la un Mini-cupcake Bar pentru nunta prietenilor nostri Andras si Andrea, la care am fost si invitati. Mai lipsea doar sa am acceptul lor si, din fericire, l-am primit! M-au lasat sa imi fac de cap, mi-au spus tema si m-au ajutat cu ce au putut, adica cu pisicutele ce ii intruchipeaza!

.
Mini-cupcake Bar-ul de vara a fost plin de cupcakes mici si delicioase, cu ciocolata, vanilie si fructe diverse ori biscuiti Oreo, scortisoara sau levantica; culori: portocaliu, auriu si putin rosu. In concluzie: cu cat mai multe si mai mici, cu atat mai dulce!

.
Si uite asa, in cea mai importanta noapte din viata lor am gustat si noi din propria creatie, ne-am distrat, am dansat pana dimineata si ne-am facut poze fooooooarte haioase, caci am avut cu cine, cred ca am facut o alegere buna cu “experimentul dulce” tocmai la nunta Andreei si a lui Andras.

.
Poze by Giuly Photography (Roland Studio) carora le multumesc tare mult pentru ca de fiecare data cand dau de cate o creatie de a noastra isi fac timp sa fotografieze toate detaliile!

.

Multumim foarte mult Lara Sweet Events pentru cupcake bar-ul "prototype"! Nu numai decorativ ci si delicios, jos palaria 😉 il recomand cu drag 🙂
Andrea Toth

.