Candy Bar Nunta – Calatoreste cu mine – Marius & Ramona

Cred ca este pentru prima data in istoria organizarii de Candy Bar pentru nunta cand am fost contactata de partea masculine din familie, pentru prima data cand am “tratat” cu mirele si nu cu mireasa. Asta demonstreaza ca si barbatii sunt foarte implicati si organizati cand vine vorba despre organizarea propriei lor nunti, asa ca nu-i subestimati, doamnelor!

Deci iata ca se poate! Domnul Marius mi-a spus clar ce isi doresc de la Candy Bar-ul lor personalizat: sa fie elegant, sa aiba tema calatorii, iar ca si culori a optat pentru bordeaux, alb, un pic de maro si roz. In rest, mi-a dat mana libera in alegerea sortimentelor de dulciuri si bine a facut! Bineinteles asta nu inainte de a se consulta si cu frumoasa lui viitoare sotie, Ramona.

Si ne-am apucat de treaba, mi-au trimis pozele din tarile unde au calatorit impreuna (dupa cum v-ati dat seama cei doi au aceasta pasiune) dupa care au venit si ideile, rand pe rand. Acest Candy Bar de nunta “cerea” un aer vechi, vintage-ul potrivindu-se perfect cu tema dar si cu culorile.

Am mai spus-o si o repet, in organizarea unui Candy Bar detaliile fac diferenta, fiecare detaliu a fost foarte bine gandit, personalizat pentru a se potrivi cu tema/culorile/gusturile mirilor. Astfel, ca un exemplu de detaliu, pe etichetele vintage cu harta, busola si un avion foarte simpatic am scris denumirea dulciurilor dar si din ce tara provin acestea.

Valizele vechi, globul pamantesc, busola, harta vintage, atlasul geografic, plicurile par avion, “pasaportul spre paradis”, rama aurie cu pozele mirilor si, bineinteles, avionul care zboara deasupra mesei cu dulciuri, sunt elemente fara de care decorul ar fi fost incomplet, iar asta ar fi insemnat doar o insiruire de recipient dragute cu dulciuri in ele…

 

Multumim Lara Sweet Events pentru candy bar. a fost ceva exceptional, pot sa zic chiar unic. Ideea a fost originala, aranjamentul..tot...va recomand cu incredere 😀 (Candy Bar Nunta - Calatoreste cu mine - Marius & Ramona)
Marius & Ramona S.

 

Vezi mai multe testimoniale aici.