Candy Bar Nunta – Claudiu & Monika – Colorama

Sa fie dulce si sarat, sa fie colorat! Si asa a fost. De aceasta data am renuntat la prajiturele si briose & co si ne-am axat pe dulciuri si bombonele. Pe acestea invitatii le-au putut gusta, admira si mai apoi lua acasa la plecare, ca un fel de marturii, sa spunem. Asta in cazul in care ar mai fi ramas ceva 🙂

.
De la miresica am aflat ca bombonelele M&M au trecut ca painea calda, iar copiii au fost pur si simplu dati pe spate de Candy Bar-ul de nunta creat special pentru Monika & Claudiu dar pentru baietelul lor dulce, dulce pe care il cheama Edi.

.
Dintre delicatese amintesc doar de cioco Heidi Moments, de acadelele multicolore din martipan create manual, minunatii cookies cu M&M, cake pops multicolore, mini cioco Twix, iar din categoria celor sarate: saleuri cu cascaval, alune cu exterior delicios de barbeque si paprika cu un miros mmmminunat!

.
Pe final de text te las sa te delectezi cu un citat de Antoine de Saint – Exupery pe care l-am folosit in povestea dulce a celor doi miri, dupa care urmeaza pozele de la nunta:
“Sa iubesti nu inseamna sa va priviti unul pe altul, ci sa priviti amandoi in aceeasi directie.”