Candy Bar Nunta – Fluturi Roz si Verde – Rudolf & Andreea

Candy Bar-ul de care sunt cea mai mandra (cel putin pana in momentul de fata) si asta nu doar pentru ca l-am “montat” cu cea mai mare placere si poate cu cel mai mult drag pentru prietenii mei Andreea si Rudy ci si pentru ca ♥  fluturii! Mirii cei mai apropiati de mine, prieteni de ajutor in faurirea marturiilor, paharelor, numerelor de masa, ei au fost muzele mele! Am inceput cu mult timp inainte de nunta sa organizez acest bar de dulciuri, daca vedeam ceva frumos in vreun magazin si mi se parea ca s-ar potrivi cu gusturile Andreei si cu ale mele, of course, cumparam. Deci am adunat cateva lucrusoare. Andreea mi-a dat mana libera pentru ca ii inspiram incredere, probabil, asa ca am dat frau liber imaginatiei. A fost munca multa, fiecare fluturas a fost gaurit, taiat si migalit individual, apoi asezat frumos unul langa altul pe ghirlanda ce a infrumusetat masa alba. La fata locului s-au mai schimbat lucrurile pentru ca, nu-i asa, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca masa trebuia mutata in alta parte ca sa stea si oamenii cum trebuie la nunta. Dar tot raul spre bine si am facut fluturii sa zboare cu ajutorul sotului meu care imi urma indicatiile intocmai, de aceea a iesit asa bine!

Pot sa spun ca am pregatit cum mult timp inainte acest Candy Bar, cum intram intr-un magazin si vedeam ceva dragut, cumparam. Asa am dat peste acele lopatici verzi cu dubla intrebuintare. Adica invitatii le-au folosit atat ca sa serveasca minunatele dulciuri cat si ca sa faca baloane de sapun. Ne-am bazat pe faptul ca acolo vor fi cativa copii si se vor distra copios descoperind cea de-a doua intrebuintare insa acestia au cam lipsit de la eveniment, a fost doar unul singur care era destul de mic astfel incat sa poata face balonase. Dar sa nu uitam ca noi adultii suntem niste copii mai mari si nu mare ne-a fost mirarea cand un domn s-a jucat putin cu lopatica cea verde si a dat de aur! Lopatica era de fapt o bagheta magica pe care ulterior a si luat-o acasa 🙂

Mirii imi vor multumi multa vreme de acum incolo ( sau cel putin asa sper 😀 ) ca i-am ajutat cu tot ce am putut in ceea ce priveste organizarea nuntii lor dar eu le voi multumi toata viata pentru ca mi-au facut cunostinta cu sotul meu acum multi ani la ziua de nastere a miresei!

Briose & tarte cu kiwi by Lara Sweet Events
Macarons & fluturi comestibili by Millennium Chocolate

Design Candy Bar, etichete, fluturi necomestibili, marturii,

pahare miri si nasi, numere de masa by Lara Sweet Events

Aranjamente florale by Ariana Design

 

"25 mai 2013, cea mai fericita zi din viata mea! Nu vazusem aranjamentele florale sau Candy Bar-ul. Chiar daca stiam cateva detalii, nu imi imaginam rezultatul...La intrarea in sala am ramas uimita! Candy Bar-ul era chiar la intrare si, impreuna cu aranjamentele florale, realizau o atmosfera minunata. Totul era roz si verde, exact cum mi-am dorit, ceea ce mi-a dat o stare de fericire deplina. Elementul cel mai important a fost FLUTURASII. Erau deosebiti, aranjati minunat pe perete, chiar iti umpleau sufletul de bucurie. Chiar si acum ii am lipiti acasa pe perete. Mi-a fost foarte greu sa mananc din dulciurile asezate perfect, doarece aratau prea bine. Piesa de rezistenta a fost MACARONS, care de altfel erau ROZ. Cele mai delicioase, care impreuna cu tartele cu kiwi te faceau sa salivezi. Totul a fost chiar mai frumos decat mi-am imaginat." (Candy Bar Nunta - Fluturi in roz si verde - Rudolf & Andreea)
Andreea M.

 

Vezi mai multe testimoniale aici!