Candy Bar Nunta – Putin mov – Raul & Alexandra

Prietenii prietenilor nostri sunt si prietenii nostri! Raul si Alexandra sunt finii fostilor nostri clienti Gabriel si Manuela, care intre timp ne-au devenit niste prieteni tare dragi. Oameni foarte faini, atat finii, cat si nasii!

Candy Bar-ul lor putin mov a stat la loc de cinste, chiar la intrarea in sala. O cerinta importanta a celor doi tineri insuratei a fost ca masa sa fie una rotunda. Si asa a inceput nebunia; masa era cam… mare astfel ca ne-am dat de ceasul mortii (si noi si cei de la restaurant) sa facem sa incapa bufetul de dulciuri asa incat sa nu taiem din ringul de dans, dar nici sa impedicam invitatii sa intre in local.

Intr-un final totul e bine cand se termina cu bine! si iata ce minunatie de Candy Bar & Salty Bar am realizat! Fundite si fluturi, trandafirasi si inimioare, pietricele, ceva sarat de rontait and… Let’s get the party started!

Piesa de rezistenta a fost tortul fals care a gazduit biscuiti in forma de inimioare mire si mireasa, dar si inimioare mov cu initialele actorilor principali – Alexandra & Raul. Sper ca sunteti de acord ca Everything tastes better on a stick, tocmai de aceea si marshmallowsurile le-am asezat frumos fiecare pe cate un bat.

Din categoria sarat pe masa mov au fost: alune, mix de migdale cu stafide si arahide, saleuri cu cascaval, saratele cu mac si covrigei. Iar din categoria dulce: macarons, tarte cu fructe, briose cu ciocolata si cu vanilie, Milka hearts, bezele (meringue), Milka Crispello, marshmallows (nalbe), biscuiti cu vanilie, bomboane M&M, mousse-uri cu afine si caramele cu lapte.

Pentru un plus de fun am creat si un coltisor foto cu mustati, urechi de iepuras, papioane, fundite, inimioare, mignons, siluete cu initialele mirilor si diverse mesaje haioase. Nu stiu invitatii ce poze au facut cu ele, dar mirii sigur au fost foarte incantati de aceasta surpriza pregatita special pentru ei!

 

Cea mai tare supriza !!! multumim Ralu si Robi...Sunteti niste oameni minunati!!! (Candy Bar Nunta - Putin mov - Raul & Alexandra)
Raul V.

 

Vezi mai multe testimoniale aici!