Candy Bar Nunta – Stefania & Gabriel – L’amour toujours

 

De o nunta ca in povesti au avut parte Gabriel si Stefania, intr-o locatie de vis, la cort. Alaturi le-au stat cam 300 de invitati care au fost rasfatati cu tot felul de bunatati, mai dulci si mai sarate, cu aranjamente delicate pentru ca cei doi au avut o nunta cu stil. Cei doi au petrecut 3 zile si 3 nopti, ca in povesti, de nu mai stiau nici ce zi este…

.

Soacra mare s-a dat peste cap sa le faca toate placerile copiilor si a comandat din tari straine dulciuri personalizate (dar si servetele) cu poza mirilor, numele lor si data nuntii, de ne-am mirat si noi, oare ce s-o mai inventa?! Si alte dulciuri minunate, delicate si dedicate! Iar cand zic soacra mare ma refer la o doamna finuta, ca era sa o confund cu sora mirelui, atat de tanara si de simpatica este!

.
Cu mirii am fost de la inceput pe aceeasi lungime de unda, atat de tineri dar seriosi si foarte frumosi! Ca si culoare de baza au ales auriul, cu accente de bej, crem, si-au dorit sa fie o masa cu dulciuri eleganta, deosebita, unicata, care sa iti atraga privirea. Le-am facut pe plac, adaugand pe Candy Bar obiecte alese cu drag (si poze decupate) de tanara mama-soacra care s-a ocupat de organizarea evenimentului ca o profesionista.

.
Ne bucuram enorm de mult ca am putut sa indulcim evenimentul mirilor Stefania si Gabriel.

Le dorim o viata minunata impreuna si Casa de piatra tinerilor casatoriti!

Multumim inca odata pe aceasta cale ca ne-au ales si ca am facut parte din povestea lor.