Candy Bar Nunta – Ziua copiilor – Gabi & Manuela

Miri jucausi care au vrut sa imparta cea mai speciala zi din viata lor cu copii, daca tot au avut nunta pe data de 1 iunie, astfel cei 15 copii au fost “entertain-izati” cu un clovn simpatic, pictura pe fata si baloane colorate in cele mai diferite forme.

A fost intr-adevar o lume minunata!

Candy Bar-ul lor a fost inca de la inceput unul mai special, fiind nu doar dulce ci si sarat, doldora de pufuleti, chipsuri, alune, acadele, sticksuri, gume colorate, jeleuri si nelipsitele Macarons! Mirii mi-au spus cate ceva despre ei si anume ca sunt colectionari de magneti de frigider, de unde a pornit si ideea numelor scrise pe tablita magnetica. Mirele mi-a spus ca ar vrea sa aiba un Candy Bar colorat, mireasa mi-a indicat culorile nuntii si astfel movul si piersica, culorile delicate au facut cunostinta cu rosul si verdele, culorile jucause. Dragos Maria Manuela iubeste asimetria asa ca asta nu puteam sa o trec cu vederea, dovada fiind asezarea vaselor pe masa de oglinda.

Deschiderea Candy bar-ului sarat&dulce a fost amanata pe cat se poate de paravanul care il acoperea (la solicitarea miresei) ceea ce i-a facut pe copilasi si mai curiosi decat ar fi normal, dar dupa scurt timp momentul “dezvelirii” lui a fost marcat de doua artificii care in mod normal se pun pe tort, dar asta nu ne-a impiedicat sa le folosim si in acest cadru (asta la solicitarea mirilor cu care mi-a facut o deosebita placere sa colaborez, au avut niste idei minunate si le multumesc pentru asta!).

Manuela si Gabi iubesc copii, ei insisi fiind niste copii mai mari, iar atunci cand vor avea si ei unul (sau mai multi) am fost informati ca noi vom fi cu siguranta acolo! Acestea fiind spuse noi speram ca am reusit sa impletim dragostea pentru fiinta iubita cu cea fata de cei mici in acest Candy Bar (Salty Bar) pentru cei mai dulci miri ever!

As dori sa ii multumesc Ralucai pentru minunatul Candy Bar de la nunta noastra. A facut o treaba excelenta si a adus un zambet tuturor,de la cel mai mic la cel mai mare. Dulciurile au fost combinate cu produse sarate si impreuna cu micile artificii au oferit o priveliste extraodinara. Copiii au fost incantati si fericiti de 1 iunie,la nunta noastra,iar acest lucru a insemnat foarte mult pentru noi.Totul s-a datorat 100% reusitei Ralucai. Candy Bar-ul a fost pe masura asteptarilor noastre. :*** (Candy Bar Nunta - Ziua copiilor - Gabriel & Manuela)
Manuela D.

Vezi mai multe testimoniale aici!