Candy Bar Zi de Nastere – Gimnastica Aerobica – Agnes

Agnes a avut parte de o zi de nastere speciala, sarbatorita la Clubul Tzontzo, la implinirea a 5 anisori.

Ea a mai avut parte si de un Candy Bar, surpriza din partea parintilor, cu tema “Gimnastica aerobica”, cea mica fiind o mare iubitoare a acestui sport, pe care il si practica. Surpriza a fost de proportii si a lasat-o muta pe sarbatorita (dar si pe invitatii sai) care timp de cateva minute nici nu a stiut cum sa reactioneze, nu a putut scoate nici un cuvant, nu a ras dar nici nu a plans. Interesanta reactie, as putea spune…

Agnes fost foarte incantata de dulciuri, de aranjament, de culori, de panglicuta sclipitoare, dar mai ales de baldachin. Sau cel putin asa ne-a spus mamica ei, ca si-ar fi dorit dintotdeauna sa aiba si ea acasa asa ceva, iar noi nici macar nu am banuit asta atunci cand ne-a venit ideea de a adauga un plus de diafan, de feminin acestui coltisor dulce! Sa speram ca i s-a indeplinit dorinta si ca a primit un baldachin si in camera ei pe care am inteles ca deocamdata o imparte cu fratiorul mai mic, Balasz.

De pe Candy Bar nu au lipsit briosele cu ciocolata, briosele red velvet, acadelele, pralinele Milka Crispello, mini-briosele cu mascarpone (portii mici pentru pitici), jeleurile si tartele cu fructe, macarons, ciocolata personalizata cu numele si data nasterii a lui Agnes, marshmallows (bomboane spumoase), ciocolata Milkinis, pudding cu capsuni, Cake Pops sclipitoare si sclipicioase si chiar ciocolata de casa ROZ!

Red Velvet Cupcakes, Pudding cu capsuni, Mini-briose cu marcarpone by Lara

Tarte cu fructe, Cupcakes cu ciocolata, Cake Pops by Lapte si miere

Macarons by Millennium Chocolate