Candy Bar Zi de Nastere – Hello Kitty – Mara

Atunci cand nepotica te tot intreaba: “da’ mie cand imi faci un Candy Bar?” n-ai ce face decat sa pregatesti o surpriza si sa ii dai fetei ce-si doreste. Asa ca m-am pus pe treaba, asa graviduta cum eram si cu ajutorul familiei i-am pus Marei de-o petrecere asa cum si-a dorit ea!

Minunata Mara, avand ziua de nastere in preajma Sarbatorii Craciunului nu prea a avut ea parte de petreceri aniversare. Aceasta a fost prima ei petrecere “adevarata” , cu copii, cu distractie, cu pizza, cu Candy Bar si toate cele. Chiar daca a implinit 7 ani este un copil care inca mai viseaza la pisicute, care chiar vede viata in roz si care se bucura cu adevarat de tot ceea ce primeste. Astfel ca a fost o incantare sa vad cu cata bucurie si-a primit ea cadoul de parca n-ar mai fi vazut niciodata ceva atat de frumos si atat de delicat, ceva facut special pentru EA, dar pe care l-a impartit cu drag cu invitatii si cu surioara ei.

Pentru ca Hello Kitty (inca mai) este preferata ei, aceasta a fost tema Candy Barului pentru ziua ei de nastere. Marshmallows-urile au disparut de pe masuta cat ai clipi, pufurile roz cu biscuiti au fost foarte laudati, jeleurile parca nici nu au fost vreodata acolo, iar bomboanele M&M si gumele-bila nici nu stiu cum au fost impartite, cert e ca nu prea a mai ramas nimic pe masa! Nu toti copiii au mai avut rabdarea necesara sa se intinda dupa si sa incerce cupcakes-urile cu mascarpone facute dupa reteta proprie, insa parintii lor s-au declarat absolut incantati de micile placeri dulci asa ca am impacat si capra si varza!

Per total avem: nepotica fericita, petrecere reusita = familie multumita!