Despre Lara

Despre Lara:

 

Candy-bar-evenimente-gold-plaza-01De mica mi-au placut dulciurile, cutiile, bombonierele si tot ceea ce era colorat, dulce sau pur si simplu… deosebit.  Prima ocazie de a le imbina pe toate acestea am avut-o chiar la propria nunta, atunci cand am organizat primul Candy Bar si mi-a placut enorm, m-am relaxat aranjand bombonele timp de cateva ore si pregatind totul pentru invitatii nostri!

 

Imediat dupa aceea prietenele s-au aratat incantate si doritoare de a le organiza si lor unul.  Asa ca le-am indeplinit dorinta. Astfel a luat nastere, in toamna anului 2012, proiectul de suflet – Lara Sweet Events, cu mentiunea ca Lara sunt eu, Raluca Ösz, in varianta mai dulce.

 

Ulterior mi-am descoperit si dragostea pentru (a coace si devora) briose si mi-am dezvoltat-o pe cea pentru ciocolata, de care stiam de mult.

 

Iubesc culorile si iubesc sa le asortez, sunt de parere ca un Candy Bar trebuie sa fie o explozie de culori si de gusturi, care sa incante papilele gustative, sa nu uite nici de cele olfactive, dar neaparat sa incante privirea!

 

Chiar daca facultatea sau masteratul urmate, ori jobul avut inainte nu au vreo legatura cu acest domeniu, am devenit incet-incet un consultant in domeniul dulciurilor si prajiturilor. Se poate spune ca sunt singurul expert in dulciuri din zona, aflandu-ma printre primii din orasul Baia Mare care a creat si dezvoltat conceptul de Candy Bar. Astfel ma dezvolt, doresc sa vin mereu cu ceva nou, sa fac mereu ceva si mai frumos, pentru a ajunge nu doar in stomacurile oamenilor, ci mai ales in inima lor.

 

Tocmai de aceea am decis ca fiecare Candy Bar facut de mine trebuie sa isi reprezinte adresantul, sa fie unic ca el/ei, sa fie fara seaman, original, in concluzie – sa fie personalizat.

 

Imi place foarte mult ceea ce fac pentru ca pot sa fiu creativa, fiecare Candy Bar il creez cu mult drag si pasiune, este ca si cum l-as face mereu pentru mine, dar de fiecare data altfel.

 

Iti doresc o viata cat mai dulce!

 

Lara.